Csak mondom

Csak mondom

Az álcivil

2018. június 19. - pettra01

Beindult a fideszes sorozatvető, most össztüzet nyitottak Győri Péterre, aki függetlenként indul a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. Nem elég, hogy indul, de az összes ellenzéki párt támogatja, és ez a hatalmi sajtó szerint egészen egyértelművé teszi,hogy az ember egy álcivil. Ezt alátámasztandó vájkálni kezdenek a múltjában, ahol mindenféle szörnyűségeket találnak, például hogy SZDSZ-es volt, ráadásul tanítani merészelt az ELTÉ-n, ahol a rendszerváltás előtt tudvalevően csak olyanok adhattak elő, akik ha párttagok nem is voltak, de valamilyen módon kiszolgálták az átkos rezsimet. Ennek okán - hangsúlyozzák - érdemes lenne kicsit alaposabban megnézni, miket is művelt a rettenetes bolsevik elnyomás éveiben. Szóba kerül az is, hogy megfordult különféle Soros-szervezeteknél is, így egyértelműen a gaz spekuláns nézeteit képviseli, tehát amennyiben meg találja választani a kerület, vége a fénykorának, mert Győri Péter drog- és hajléktalantanyát csinálna a virágzó Józsefvárosból, nem is beszélve arról, hogy ráadásul természetesen bevándorláspárti is. 

Ha valaki csak a kormányközeli sajtót olvassa, az a kép alakul ki benne, hogy ez a Győri Péter egy szélhámos, lényegében csak egy báb, valójában nem is ő indult, hanem a baloldal indította, mert ugye mind egy szálig fölsorakoznak mögötte, sőt, igazából a Jobbik is megint lepaktált a balosokkal, mert azzal, hogy a párt nem indít jelöltet, ha nem is mondja ki, de valójában beállt a jelölt mögé. Arról szó nem esik, hogy Győri Péter közgazdász, aki ráadásul a szociológiai tudományok kandidátusa is, és mint a szociológia iránt elkötelezett, vett és vesz részt különféle alapítványok vezetésében, amelyek a rászorulókkal, elesettekkel foglalkoznak. Amikor az SZDSZ színeiben a Fővárosi Közgyűlésben a szociális és lakáspolitikai bizottság elnöki funkcióját töltötte be, és az úgynevezett Soros-szervezetek, amelyeknél működött és működik, csupa olyan szerveződés, amelyek az emberek szociális problémáival foglalkoznak. 

Hát ez valóban elítélendő, az előző nyolc évben sem mindenféle igazgatótanácsi, tanácsadói meg mondjuk kormánybiztosi szerepeket vállalt, ahogyan azt egy rendes ember tenné, hanem például a Menhely Alapítvány kuratóriumi elnöki pozícióját, nem is szólva a többi hasonló gyanús szervezetről. 

Nem tudom, mit húz még elő a szennymédia a fegyvertárából, talán utánanézhetnének, miket művelt ez a gaz Győri Péter óvodás korában, alighanem ott is találnának valami szellőztetni valót, elképzelhető, hogy elvette valamelyik másik gyerektől a kisautót, és ugye a nyilvánosságnak erről feltétlenül tudnia kell. A kerületi újság egyelőre úgy tesz, mintha csak a fideszes induló létezne - miért is ne tenné, ha teheti? Minden esetre kíváncsian várom a választás eredményét, és ami engem illet, én Győri Péternek szurkolok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr914057186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZorróAszter 2018.06.19. 14:08:47

Kedves Pettra!

Nem eszik olyan forrón a kását. A CIA (Soros) és a BND (Orbán és bandája) közötti cicaharc, enyim-a-vár-tied-a-lekvár csak kamuharc.

Ha komoly lenne a kiszorítósdi a BND és a CIA között, akkor például a BND nem tűrné, hogy a Népszavát a CIA (facebook) cenzúrázza.

Ez az egész bábszínház hülyegyerekeknek.

Ami nem az, az a baloldal teljes megsemmisítése a német gyarmattartóink által az MSZP segítségével. Hogy Magyarországon kizárólag burzsujseggnyaló ilyen-olyan liberális, fidesznyik, álszoci és egyéb kerülhessen a hatalom közelébe, akik csak azon mesterkednek a saját népük ellenében, hogy a németek minél nagyobb profitot vihessenek ki, és minél kevesebbet kelljen itthagyniuk bérben és adókban,

pettra01 2018.06.19. 14:23:35

@ZorróAszter: Ha most kivételesen eltekintünk a gyarmattartóinktól, a kérdés sokkal inkább az, mitől bokrosodott meg ennyire a kormánypárt, ha történetesen meg is nyeri Győri Péter a választást, azzal túl sok eszköze nem lesz, tekintve, hogy a képviselő-testület majd ellene fog szavazni, bármilyen nagyszerű dologgal próbálkozna meg, szóval körülbelül akkora jelentősége lenne a dolognak, mint annak, hogy Márki-Zay diadalmaskodott Hódmezővásárhelyen. Tehát a győzelmének inkább szimbolikus jelentése lenne.

ZorróAszter 2018.06.19. 16:18:11

Kedves Pettra!

Én szívesen eltekintenék a gyarmattartóinktól. És nemcsak verbálisan hanem főként de facto.

De ez is szorosan összefügg azzal, kik állnak a teljes politikai paletta mögött.

Azoknak a gyerekei, unokái, akik hatalomra juttatták Hitlert és a nácikat.

Eszerint pedig az ellenfél, aki mást mond, aki nemcsak keresztbe tesz hanem esetleg tehet, az megsemmisítendő ellenség.

Megsemmisítendő ! ! !

Ficzek Úr 2018.06.19. 17:45:52

A Fidesz azzal nyert hogy megmondta hogy a másik mit fog csinálni. Beengedi a migránsokat,megszünteti a rezsicsökkentést,stb,stb. Hogy ők mit akarnak,arról semmi se volt,kivéve a Soros elleni küzdelem.

pettra01 2018.06.19. 18:38:39

@Ficzek Úr: Megmondták, hogy folytatják. És tényleg folytatják :)

pietnik 2018.06.20. 07:52:01

Mondjam?!.......
Ha igen,akkor hányinger elleni tablettát be......!!!
Megvan?!
Na!
Egyre jobban az az érzésem(hányinger leküzdve már!!) ,hogy Mo.politikai élete(de igaz ez az egész világra is!!) manapság már nem más,mint egy rakás gerinctelen ,meztelencsiga b....a egymást egy vödör trutymóban!Mindenki mindenkit,ugyanis a meztelencsigák is himnősek!
Sajna,nincs más!!
süti beállítások módosítása