Csak mondom

Csak mondom

Törvénytisztelet

2018. május 29. - pettra01

Ez a törvénytisztelet is csak olyan, mint általában a tisztelet. Nem jár automatikusan minden törvénynek, vannak törvények,  amelyeket az ember tiszteletben tart, és vannak olyanok, amelyekről úgy vélekedik, hogy azok szemenszedett baromságok, ennek okán tisztelje őket a fekete fene. 

Beterjesztik most ezt a Stop Soros nevűt, rettentő fontosnak érzik, már előre örömködnek, milyen remek szigorítások vannak benne, ez aztán elveszi az összes sorosbérenc kedvét attól, hogy szervezze az illegális migrációt. Hogy gyakorlatilag ki ellen irányul ez a csomag, az nem eléggé világos nekem, mert ugye olyanok eddig is voltak, akik pénzért csempésztek át embereket a határon, de azokat embercsempészeknek hívják és eddig is volt ellenük törvény, őket leszámítva  pedig meggyőződésem, hogy nincs itt senki, aki olyat venne  a fejébe, hogy utazásokat  szervezne az illegális bevándorlóknak. Már csak azért se, mert lámpással se találni az országban kóborló migránsokat, más volt a helyzet persze három éve, amikor valóban meglehetősen sokan voltak, és mivel átmenetileg itt rekedtek, nem volt ritka a parkokban, egyéb közterületeken táborozó vándorlók látványa, és akkoriban azok, akikből a felebaráti szeretet meg az emberség nem veszett ki teljesen, nem egyszer arra vetemedtek, hogy segítséget nyújtsanak a láthatóan segítségre szorulóknak. Gondoskodtak róla, hogy legyen hol tisztálkodniuk, hogy legyen mit enniük - nyilván lehet ezt úgy is magyarázni, hogy akik ilyet tettek, szervezték az illegális migrációt, de hát azért talán azt még a legádázabb bevándorlásellenes is tudja, hogy ott szó nem volt ilyesmiről, mindössze emberi gondoskodás történt, ami azért más kategória. 

Kíváncsian várom, milyen lesz a Stop Soros végleges formája, remélem, kiterjed minden részletre, mert így elöljáróban látok benne némi hiányosságokat. Például ad-e majd támpontokat arra nézve, mi a teendő, ha nálunk egy migránsnak látszó ember mondjuk arra készül, hogy a falon fölmászva megmentsen egy erkélyről lelógó gyereket, mint a franciáknál tette az a migráns? Hagyjuk neki vagy akadályozzuk meg benne, esetleg haladéktalanul értesítsük a TEK-et, hogy jöjjenek a páncélautójukkal és intézkedjenek? És ha történetesen mégsem sikerül elejét venni egy ilyen galádságnak, amely hősiességnek álcázza magát, de valójában nyilván csak egy előre megszervezett akció, adjunk-e az életmentőnek egy tartózkodási engedélyt vagy csak abban az esetben, ha előtte szépen megveszi a letelepedési kötvényt? Ha  idegennek látszó ember kér tőlünk például egy pohár vizet, szabad-e adnunk neki vagy előbb rendőrt kell hívnunk, győződjön meg róla, hogy az illető legálisan szomjas? Ezeket tisztázni kell, mert ilyen törvényi szigor mellett nagy a veszélye, hogy az ember véletlenül bevándorlássegítővé válik, és akkor aztán megnézheti magát. 

Néztem a büntetési tételeket, nem találom, hány napi elzárást mérnek arra, aki ír egy migránsbarát blogot, azért remélem, a törvényben - legalább az apróbetűs részben - ez is benne lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr9114009794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZorróAszter 2018.05.29. 08:25:44

Kedves Pettra!

Ez az egész bábszínház hülyegyerekeknek.

Orbán a Negyedik Birodalom legprímább kollaboráns kormányát üzemelteti. Úgy táncol, ahogy a németek füttyentgetnek. Ha azt parancsolnák neki, telepítsen egymillió arabot Budapestre, vagy hogy engedje át a Tiszántúlt a románoknak, akkor azt tenné.

Most nyílván a migráncsozást és sorosozást parancsolják neki. De ez nem jelenti azt, hogy kitört a háború Magyarországon a BND és a CIA között.

Hogy mi van a háttérben, azt sosem fogjuk megtudni. Legfeljebb sejteni.

Például hogy a gyarmattartóinknak megtetszett a CEU. Prima kis egyetem, nem kell ezeknek a primitív barmoknak. Telepítsük át a birodalom fővárosába, Berlinbe.

Ennek költségeit meg fizettessük ki ezekkel a barom magyarokkal. A kártérítési perben majdan megítélt milliárdokkal.

Orbánnak tehát megparancsolták, hogy látszólagos hülye valójában hazaáruló politikájával űzze Berlinbe a CEUt, lehetőleg úgy hogy a magyar nép fizesse ennek a költségeit.

pettra01 2018.05.29. 08:49:05

@ZorróAszter: Most megint vitatkozni fogok. Elmagyarázhatná egyszer, mi is az elképzelés, hova tart ezen a gyarmattartós vesszőparipáján, mert nekem nem eléggé világos. Szóval hogy is van ez? Itt ez a drágajó Orbán Viktor meg a még drágábbésjobb Fidesz, akik bölcsen és mindenki javára, megelégedésére vezetnék az országot egyenest a paradicsomba, de állandóan ott ármánykodnak a gaz németek és különféle agyafúrt parancsokkal arra kényszerítik bölcs vezetőinket, hogy számunkra előnytelen dolgokat cselekedjenek? Én azért ennyire nem lennék jóhiszemű.

ZorróAszter 2018.05.29. 09:16:43

Kedves Pettra!

"Itt ez a drágajó Orbán Viktor meg a még drágábbésjobb Fidesz, akik bölcsen és mindenki javára, megelégedésére vezetnék az országot egyenest a paradicsomba ..."

Ezt például hol tetszett kiolvasni az előző kommentemből?

Magyarországon a teljes média/sajtó paletta és a teljes politikai paletta a német gyarmattartóink zsebében van. Tehát az ellenzék, ellenzéki is. Ezek együttműködve, összehangoltan tartják hatalomban a németek kollaboráns bábkormányát, Orbánt és hazaáruló bandáját.

A magyarok meg olyan barmok, hogy önállóan már azt se képesek megkérdezni, hogy esik-e az eső. Még a kérdések feltételét is az állítólagos kedvenc sajtójuktól várják. Önállóan nemhogy válaszolni de még kérdezni sem képesek immár.

A legeslegprimitívebb trükkök alkalmazásával is az orruknál fogva lehet vezetgetni itt mindenkit. Mintha intellektuális vak lenne mindenki. Vagy inkább szellemi fogyatékos.

Például ezzel a sorosozással - pro és kontra egyaránt.

pettra01 2018.05.29. 09:55:27

@ZorróAszter: Hogy honnan olvastam ki? Az egész szisztéma, hogy itt kívülről rontják meg a mi lekvárunkat, azt sugallja, hogy valójában mi mind egy szálig ártatlan áldozatai vagyunk egy olyan szövevényes összeesküvésnek, amelyre ráadásul ráhatásunk sincsen, tehát értelmetlen nemcsak bármiféle cselekvés, de még az is, hogy egyáltalán gondoljunk valamit, mert úgyis Berlinben vagy az égben dőlnek el a dolgok. Erre a gyarmattartós dologra azt szoktam kérdezni, hogy akkor mi is a teendő? Most is ez a kérdésem, hogy akkor most hova tovább? Adjuk meg magunkat a sorsnak, ne is figyeljünk oda arra, mi történik, mert minek, úgyis már eldöntötték a jövőnket, vagy esetleg lenne valami dolgunk ebben a helyzetben?

ZorróAszter 2018.05.29. 10:25:06

@pettra01:

Nem. Nem sorsszerű. Például nem muszáj hazaáruló kollaboráns bábkormányban részt venni vagy azt irányítani.

Vagy nekünk nem muszájna bedőlni a sajátunknak hitt állítólagos baloldali sajtónknak, amiről ordít, hogy már rég a gyarmattartóink zsebében van, és a német tulajdonosok kívánalmai szerint hülyíti a baloldali olvasót, amíg azok észre nem veszik végre, mi folyik itt.

Mi a teendő?

Mindig mondom erre a kérdésére, de felesleges.

Először is a legfontosabb annak a felismerése végre a sajtó sugalmazása ellenére, hogy Magyarország egy gyarmat, ahol mindenki aki politikai szempontból szemelőtt van, az már réges-régen a németek bábja, fizetett ügynöke, Orbántól az összes többi politikusig, a sajtó a szélsőjobbtól a szélsőbalig.

Mindenki.

Ha ez meglenne (kizárt!), akkor lehetne beszélni arról, hogyan lehetne olyan politikai erőt létrehozni, hatalomba juttatni, ami nem azt tekinti a céljának, hogy a gyarmattartóink minél nagyobb profitot vihessenek ki és minél kevesebbet hagyjanak itt bérben és adóban.

Tehát először is nem alapból bedőlni ennek a sunyi, júdáspénzért kollaboráló állítólagos baloldali sajtónak. A fidesznyik ócska szar propagandájának pláne.

De ez úgy látszik, reménytelen.

De azért én próbálkozom.

Az, hogy valami kis eredménye mégis lehetne ha Önnél nem is, hogy engem Önnel ellentétben most is mindenhonnan kitiltanak.

Most például a Facebook is. Tiszta NOLBLOG feeling. :o)

pettra01 2018.05.29. 10:47:46

@ZorróAszter: Nem bedőlni a sajtónak? Valahonnan tájékozódni kell, objektív hírforrás pedig nem létezik, nyilván azt fogyasztom, ami a világnézetemnek, ízlésemnek leginkább megfelel, ez rendben is van szerintem, meg praktikus is, mert ha az ember nagyon elkezdi a mögöttes tartalmakat feltételezni, könnyen eljuthat odáig, hogy valójában gyíkemberek irányítanak itt mindent :)

ZorróAszter 2018.05.29. 12:03:35

@pettra01:

Mint mondtam, számomra nemcsak az teljesen világos, hogy a teljes sajtópaletta a németek kezében van.

Hanem az is, hogy a magyarok immár képtelenek a legalapvetőbb jelek felismerésére is. Már kérdést sem tudnak önállóan feltenni. Azt is az állítólagos saját sajtójuktól várják. Holott az ugyanazok kezében van, mint az általuk legutáltabb politikai irányultságú média.

Régen állítólag a sorok között lehetett olvasni. Ma már azt sem lehet. Teljesen be vagyunk zárva a gyarmattartóink által kiókumlált virtuális világba.

De legalább annak az ordító jeleit észrevennénk, hogy mikről terelik el a figyelmet ezek az állítólagos különböző politikai platformok, médiák. Összehangoltan.

Például migránsügyben arról, hogy az USA és az EU összehangoltan indította be a menekülthullámot azzal, hogy lecsökkentette a menekültügy pénzügyi támogatását, holott nagyon jól tudták, hogy az Iszlám Állam miatt nem kevesebb menekült lesz, hanem sokkal több.

De a hülye magyar polgár már nem emlékszik erre. Olyanoktól várja a megoldást, akik a helyzetet szándékosan előidézték. Meg olyanoktól, akik ezeknek a parancsit hajtják végre.

A lényeg: nem kellenek itt gyíkemberek. A magyarok többsége még kérdést se tud már feltenni, ha nem rágta a szájába az állítólagos hozzá közelálló lapja, nemhogy válaszolni próbálna.

Tisztára mint egy zombiparadicsom. Gyíkemberek helyett :o)

kunzoo 2018.05.29. 12:07:35

@pettra01:
Rossz az okfejtésed. A nácik között is voltak rendes emberek de attól a nácizmus mint tömegmozgalom nem volt jó dolog. Ha jót tett valaki az nem mentesíti a korábban elkövetett bűne alól. Ha összvetjük a migrik által legyilkoltak arányát azokkal akiket megmentettek még nagyon rossz az arány.

pettra01 2018.05.29. 12:17:21

@ZorróAszter: Szerintem a migráció már nem nagyon befolyásolható pénzügyi támogatásokkal, nagyon sokféle szempont van, ha én élnék ott valahol, ahol ilyen zűrzavaros a helyzet, valószínűleg én is az elvándorlást választanám, még akkor is, ha naponta háromfogásos ebédet kapok támogatásként két bombázás között.

pettra01 2018.05.29. 12:19:17

@kunzoo: Nem állítottam olyat, hogy minden migráns életmentő, de cserébe azt se kellene állítani, hogy csupa emberevő szörnyek.

ZorróAszter 2018.05.29. 12:21:44

@kunzoo:

Magyarország mai urai ugyanazok, akik annak idején a német nép nyakába ültették Hitlert és bandáját. Vagy legalábbis azok fiai, unokái. Jó nevelést kaptak tőlük.

A menekültek és a milliós áldozatok az USA és az EU politikája miatt van. Ők robbantották ki a legújabb konfliktust, ami miatt milliók menekülnek a hazájukból. Azt már ne is kérdezzük, ki alapította az al-Kaidát vagy az Iszlám Államot.

Az ő csicskásuk Orbán az egész kollaboráns bábkormányával együtt.

ZorróAszter 2018.05.29. 12:33:09

@pettra01:

Ideális újságolvasó tetszik lenni.

Ahol kilóg a nagy szőrös lópata, saját kútfőből tetszik helyretenni. :o)

pettra01 2018.05.29. 12:56:12

@ZorróAszter: Miért, mások nem így csinálják?

pettra01 2018.05.29. 13:31:03

@pettra01: Tényleg, ezt már jó ideje szeretném megtudni, mit kell ahhoz elkövetni, hogy valakit kitiltsanak a Facebookról? Azt látom, hogy másokkal is megesik, de hogy tulajdonképpen mi az indok ilyenkor, azt nem hallottam.

ZorróAszter 2018.05.29. 14:38:27

@pettra01:

Hát de. Pont ezt mondtam eddig is. :o)

Facebook kitiltás:

Két Ausztráliából szalajtott nácival vitatkoztam a Népszaván. Tetszik tudni ott Ausztráliában máig nagy nyilasélet van. Szabó Albertet is onnan szalajtották. Ha még tetszik emlékezni rá. Mikor nem győzték érvekkel, akkor feljelentettek a CIA-nál (facebooknál), akiknek a Népszava átadta a cenzúrázás jogát. Azóta ki vagyok tiltva, a kommenteim se látszanak. Indok nincs.

Mivel a cezúra még nem tökéletes, ezért kifigyelhető a nem törölt válaszokból, hogy a CIA (facebook) a nácikat preferálja és az antifasisztákat cenzúrázza. Gondolom majd javítanak rajta hogy ne látszódjon ennyire.

Hát kb. itt tartunk.

tetovaoda 2018.05.29. 14:44:07

Csupán egy megjegyzés: a CEU Bécsbe költözik, ha a kormány nem írja alá a New York állammal előkészített megállapodást. Berlinbe Soros György alapítványának budapesti irodája teszi át székhelyét, amennyiben a Lex Sorost megszavazza a magyar parlament.
Egyebekben pettrával értek egyet.

pettra01 2018.05.29. 18:04:26

@ZorróAszter: Nem nagyon lettem okosabb. Ezek szerint az kell hozzá, hogy valaki bejelentést tegyen ellenem, hogy valami elfogadhatatlan megnyilvánulásom volt, a cenzor meg a békesség kedvéért helyet ad a panasznak és kitiltja a feljelentettet - gondolom, mérlegelés nélkül, ennyi joga lehet ott egy ilyen cenzormunkásnak, hogy eleget kell tennie a reklamációknak, és akkor elégedett a kedves ügyfél, aki másokat feljelentget. Engem még nem tiltottak ki eddig, de úgy hallottam, nem örökös kitiltások ezek, hanem ilyen egy-két hétre szóló kis büntetések, érdemes újra próbálkozni :)

ZorróAszter 2018.05.30. 09:00:35

@pettra01:

Mondom, most még nem tökéletes a cenzúra, így meg lehet nézni a kitiltottak hiányzó kommentjeire a válaszokat. Így látszik, hogy itt Magyarországon a CIA (facebook) az antifasisztákat tiltja le és törli, a nácikat viszont nem.

Egyébként érdemes megnézni, mik azok az újságok, akik átengedik a kommentek cenzúrázását a CIA-nak. Például a Népszava.

Hát nem furi? Ez állítólag egy baloldali lap, nemde?
-----------------------------------

Szerintem engem véglegesen töröltek. A kommentjeimet is évekre visszamenőleg az összeset.

ZorróAszter 2018.05.30. 09:06:04

Ja! Nem tudom, hogy megy. Én még senkit se jelentettem fel. Feltételezem, hogy feljelentés esetén a CIA (facebook, google, és a többi) mérlegeli, hogy a feljelentés beleillik-e a vonalba. Ha igen, akkor cenzúráznak.

Tehát feltehetőleg én hiába is jelenteném fel a nácikat hogy például holokauszt tagadó tartalmú a kommentjük, az nem számítana.

De nem szeretném elkezdeni még abból a célból sem, hogy kiismerjem a CIA cenzorapparátusát a facebooknál vagy a googlenál.

pettra01 2018.05.30. 09:51:32

@ZorróAszter: Ha belegondolunk, nem valószínű, hogy komoly előképzést kapnak azok, akikre rábízzák a moderálást, van valami szabályrendszer, például rasszista tartalmakat törölni kell, aztán a gyakorlatban már a moderátor egyéni ízlésétől függ, hogy szerinte ebbe mi tartozik bele és mi nem. Ráadásul mivel ez lényegében csak gombnyomogatás, nem is a legképzettebb munkavállalókra bízzák rá ezt a feladatot, szóval pont ezen a területen nagyon sok lehet a hiba, az indokolatlan törlés például, aminek aztán senki se néz már utána igazából. Nyilván ha egy rámenősebb felhasználó nagyon lármázik, akkor kivizsgálják az ügyet és helyre is teszik a dolgot, de nagy általánosságban nem sokat foglalkozhatnak vele, biztos, ami biztos, törölnek mindent, ami kicsit is gyanús, abból nem lehet baj. Nem?

ZorróAszter 2018.05.30. 11:04:30

Szerintem sokkal érdekesebb kérdés, hogy az állítólagos baloldali újságok, például a Népszava adja át a kommentelés cenzúrázását a CIA-nak.

És hát persze: ha az alattvaló, a rabszolga könyörög, akkor kaphat mindent. Az lehet hogy így van.

De ki ez a mocskos banda ahhoz, hogy könyörögtessen bárkit is?

pettra01 2018.05.30. 11:28:00

@ZorróAszter: Szerintem nem kell a cenzúrának nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amekkora van neki. A média elvben fontosnak tartja az interaktivitást, a valóságban nem kedveli túlzottan, mert több a kára, mint a haszna, hiába akarja, teljesen nem tudja áthárítani a tartalomért a felelősséget a felhasználókra, ezért kénytelen moderálni, viszont költeni nem akar rá túl sokat, kiadja a feladatot alvállalkozóknak, akik olcsóbbak, mintha ő alkalmazna embereket és a felelősséget is áttolta.Aztán hogy CIA vagy nem CIA, azzal nem foglalkozik.

ZorróAszter 2018.05.30. 13:38:25

Ez valahogy így lenne, ha elhinnénk azt az évtizedek alatt a fejünkbe csepegtetett hazugságot, miszerint itt immár sajtószabadság van, és nem számít hogy a fideszes vezérlap tulajdonosa ugyanaz mint az én baloldali kedvencemé, mert hiszen a tulajdonos nem szól bele, mi van a tartalommal. Hisz őt csak a nem létező profit érdekli. Stb. stb.

Ezzel szemben a gyarmattartónk a sajtót, médiát uralta el legelőször. A sajtó segítségével változtatta liberális párttá az MSZP-t, juttatta hatalomra a FIDESZt.

Semmisítette meg a baloldalt Magyarországon.

Szóval ehhez képest igenis érdekes, hogy melyik lap cenzúráztatja a CIA-val a kommentelőit.

Melyik magát baloldalinak hazudó lap.

pietnik 2018.06.02. 17:55:57

Talán nem így megy a törlés!Vagy így is!Viszont az biztos,hogy titkos netfigyelő csoportok működnek. Azt,ugye,nem kell mondanom,hogy a CIA megbizásából!Vagy valami más szev részéről,de ez tkp mindegy!
Valószínű,hogy pár hackert összegyűjtenek országos szinten,akik kommentelnek is,és mikor kiugrasztották a nyulat a bokorból,akkor válogatott büntetéseket zúdítanak a kommentelőre!Nekem a z,és y betüket keverik össze,aztán máshova szállnak a kommentek,többször előfordult,hogy hosszú szöveget széttördelnek értelmetlen szótagokká,,mire befejezném a kommentet mondatrészeket törölnek,értelmetlenné teszik a mondandót stb.A komment elszáll írás közben. Nem géphiba!Ezt egy profitól kérdeztem,akinek felsoroltam ezeket,és azt mondta,hogy akkor még jól is jártam,ezek piti bosszú eszközei!Ha végleg letiltották valahonnan,és ezt tudja bizonyítani,akkor azért van jogorvoslat,mert nem szivesen ismeri be egyik szerv sem,hogy kémkedik a felhasználók után,ledalább is adnak a látszatra,holott köztudott a dolog!
Nem a központ figyel csak,hanem országokra,azon belül régiókra le van bontva,pitit játszótértől,hülyegyerekek kapálózásától kezdve komoly megfigyelésig,retorzióig!Az utóbbi nagyon rafinált,és széles skálán mozog,a veszély,a sérelem ki tudja mekkora,és miben jelentkezik?!
Egyébként mit szól Szarjártó ámerikai ámokfutásához?! A németek helyett tett hűségesküt Trombitának?!Az nagyon fasza dolog lesz,ha Közép-Európát a lengyelekkel együtt felajánlják az USA-NATO hadszinterének ezek az ökrök,aztán az orosz korbács rajtunk vág végig irgalmatlanul?!
A németek,franciák .látszólag(!)(?) szakítottak az USA politikájával,és közelednek az oroszok felé,de ki tudja,hogy mi zajlik ennek a bizonytalan csapatnak a fejében,ráadásul ez a colos balfax most nyal be csontig az USA-nak!

pettra01 2018.06.02. 19:13:25

@pietnik: Igazából ezt sose tudtam elképzelni, hogy felnőtt embereknek az legyen a foglalkozása, hogy másokat figyel. Nyilván vannak ilyenek, de az egész működés akkor is teljesen abszurd, hogy valaki naphosszat mások telefonbeszélgetéseit hallgatja meg olvassa a leveleit. Ez persze legalább tényleg igényel valami különleges hozzáférést, de hogy kommenteket figyeljen meg romboljon valaki, azt minek? Ott van, bárki láthatja, ehhez semmiféle kémkedés nem kell, nem is hiszem el, hogy tényleg vannak ilyen megbízottak. A trollok is szerintem nem valami szervezett csapat, hanem ők ilyenek, ez a passziójuk, hogy beleszemétkednek más emberek mondókájába és ettől boldogok, nem tudom elképzelni, hogy van valahol egy központ, ahol erre utasításokat adnak. Bár lehet, hogy nekem szegényes a fantáziám...

ZorróAszter 2018.06.03. 15:47:44

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Persze hogy a facebookot és google-t például a CIA hozta létre és üzemelteti, de nyilván például itt Magyarországon a német gyarmattartóink beleegyezésével és hathatós közreműködésével. Különben nem csak cicaharc szinten folyna a kiszorítósdi a BND és a CIA között.

Igen. Lehet hogy lenne megoldás az accountom visszaszerzésére, de ki vagyok én hogy ezeknek a patkányoknak pitizzek? A jó kurva anyjukat.

Szíjártóval nagy szerencsénk van, hogy nem valami zűrösebb pillanatban külügyminiszter ez a égnekállóhajú faszorrúbarom. Mert kicsit rosszabb pillanatban, már kirobbantotta volna a világháborút. Vagy Magyarországot rángatta volna bele a háborúba valamelyik szomszédjával.

Amilyen jelenségeket leírt, az nekem sem tűnik betörésnek. Bár nyilván sok rosszindulatú szemétkedést álcáznak műszaki (programozási) hibának.

Én speciel azt tapasztalom magamon, hogy minél inkább próbálnak megcenzúrázni, annál inkább bevadulok. Lehet hogy épp ez a cél. Az ausztrál nyilasok is lehet hogy szándékosan provokáltak mint a NOLBLOGon is szokásban volt ez a módszer.

Az is árulkodó, hogy a frissen elliberalizált Népszaván a kommentezés cenzúrázását átadták a CIA-nak (facebooknak).

ZorróAszter 2018.06.03. 15:53:25

@pettra01:

Kedves Pettra!

A katonai / kémkedési technológia kb. 20-25 évvel van előrébb, mint amit látunk.

Visszakövetkeztetve ez alapján lehet, hogy a kommentelők fele nem is ember, hanem megfelelően instruált mesterséges intelligencia.

A CIA sem emberekkel elemeztet már a telefonbeszélgetéseket. A világ összes telefonbeszélgetését rögzíti és azonnal átírja egy mesterséges intelligencia és idegen nyelv esetén rögön fordítják és rögzítik szövegként is kereshető formában.

pietnik 2018.06.04. 08:59:53

Pettra!
Azt hiszem,hogy kicsit lemaradtál a technikai fejlődés megismerésében!Ezért mondom,hogy mindent el kell olvasni,ami hihetetlennek is tűnik,és amiket memorizálva olyan összefüggések derülnek ki az ember számára,hogy azt jobb,ha nem írja le kellő támogatás nélkül a háta mögött!!
Egy DNS mintából megállapítják,hogy milyen a szemed szine,több kilométerről leolvassák,hogy mit gondolsz(!!),és az csak egy a sok közül,hogy a mesterséges intelligencia figyel,hogy mit írsz,és ha olyan,akkor riaszt is!Az információ pedig hatalom!
Persze,vannak más témák is,és nehogy azt hidd,hogy pár agyatlan ,beképzelt hacker-ficsúr,akik önkéntesen kommentelnek,azok saját agyuk szerint játszhatnak,hiszen őket is figyelik,és legtöbb esetben irányítanak is!Nincsenek ebben a világban véletlenek!
A technika,köztük a kémkedésé,az egyén,és csoportok figyelése messze az ismert technológiák előtt jár,és ha azokat az emberiség javára fordítanák,és nem egy szűk csoport hatalmi érdekeit szolgálná,akkor az emberiség már régen a Marson lenne,és csillagközi közlekedésben venne részt!
Én azt nem tudom megmondani,hogy ennek a pár embernek a szórakozása mi célt szolgál számukra,és miért kell leválni,vagy el sem érni az emberiség örök vágyról t a felemelkedésre ,és szenvedtetni 7 milliárd embert,de azt hiszem,egyszer a lefojtott vágyak hatalmas kitörése véget vet ennek az uralomnak,vagy úgy,hogy ezeket az elemeket megsemmisíti az emberiség,vagy velük együtt szállunk a pokolra!Bár a pokol már itt van a Földön,csak nem mindenkinek!
süti beállítások módosítása