Csak mondom

Csak mondom

Sántít a történet

2018. szeptember 09. - pettra01

Ma az összes csatorna arról zengett, hogy egy afgán migráns szexuális erőszakot követett el egy nőn a belvárosban. Bár a rémtörténetet több forrásból, több változatban sikerült megismernem, nekem valahogy nagyon sántít az egész. 

Azt mondták, hogy a 18 éves migráns három napja dolgozott egy gyros-büfében, ahol az ominózus éjszakán egyedül volt. Ez az első bökkenő. Létezik olyan, hogy egy forgalmas helyen lévő büfében harmadik munkanapján egyedül hagynak dolgozni valakit, aki ráadásul nem is magyar, sőt, olyan rosszul dolgozott, hogy állítólag a tulajdonos már éppen ki is akarta rúgni? Az áldozatot berángatta a mellékhelyiségbe - egyes hírforrások szerint a szolgálati mellékhelyiségbe - hát az valahol hátul kell, hogy legyen egy ilyen büfében, odáig hogyan jutottak el? Egyes hírek szerint az eset után rögtön megszökött, más hírek szerint reggel leváltotta a kollegája, aki úgy nyilatkozott, hogy alig ismeri, mert csak pár napja dolgozik ott. 

A körülmények hiányos ismertetése mellett mindegyik hírközlő jelentős teret szentelt annak, hogy ugye tessék, a Soros-féle szervezetek behozzák ide ezeket a migránsokat, akik aztán mindenféle disznóságokat követnek el. Az azért kiderült, hogy oltalmazotti státusszal rendelkezik az afgán, amit feltehetően nem Soros György és a Soros-szervezetek biztosítottak neki, tehát érthetetlen, hogyan sikerült ebbe megint belekeverni a Soros-ügyet. 

Most hajtóvadászat indult az afgán ellen, kicsit se lepne meg, ha amikor végre megtalálják, támadóan lépne fel, amiért is kénytelenek lennének helyben lelőni, nehogy véletlenül valami terrorcselekményt kövessen el. De hogy 12-én Brüsszelben Orbán elő fog hozakodni ezzel a sztorival, arra előre mérget mernék venni. 

Szóval nekem ez a történet több sebből vérzik, vagy legalábbis erősen sántít, mind a két lábára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr8814231619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pettra01 2018.09.10. 12:48:07

@Burgermeister: Ez tipikusan az a történet, amit vagy elhiszünk, vagy nem, de bizonyítani nem lehet, rajtunk múlik, hogy megvesszük vagy nem. Van, akinek elég, hogy van benne egy migráns meg egy nő, innentől kezdve nem kételkedik, én meg talán már pont ezért is tartom hihetetlennek.

pettra01 2018.09.10. 22:27:53

Egyre több képtelenség derül ki a történetről. A gyrososnak nincs i s mosdója, sőt, nem is beülős étkezde, hanem utcán át árul - ha már elkezdenek terjeszteni egy kamu hírt, legalább figyelnének oda a körülményekre, hogy azok stimmeljenek. De azért nem semmi, hogy a figurát külön brigád üldözi, már európai meg nemzetközi elfogatóparancs is van ellene, aztán közben lehet, hogy nem is létezik...

CsipkeRózsa 2018.09.11. 12:51:48

Mai hír:

zoom.hu/hir/2018/09/11/elfogtak-az-afgan-szatirt/

Ez a kép ismerős, már régebben is mutathatták. Az is kiderült, hogy nem is 18 éves.

pettra01 2018.09.11. 14:12:40

@CsipkeRózsa: Közben rájöttem, hogy ez ügyben is nagyon járatlan vagyok. Például mi lehet a különbség a nemi erőszak meg a szexuális kényszerítés között? Meg mi lehet az a szemérem elleni nem tudom micsoda, ami miatt újabb két nő tett ellene feljelentést?
süti beállítások módosítása