Csak mondom

Csak mondom

És ha igen?

2016. november 18. - pettra01

Amikor hallottam a bőnyi rendőrgyilkosságról, egy kérdés egészen biztosan fel se merült bennem, nevezetesen, hogy kinek a rokona lehet ez a Győrkös István. Az el is hangzott, hogy van neki felesége, aki infarktust kapott az események hatására, feltehetően vannak gyerekei, unokái is, de tulajdonképpen a fenét se érdeklik a családi kapcsolatai. Ezért is volt furcsa, hogy Németh Szilárd a napokban betüremkedett a létező összes csatornára, hogy elmondja, közönséges hazugság, amit egyes jobboldali portálok terjesztenek, mi szerint ez az elmeháborodott rokonságban áll Áder Jánossal. Ecsetelte, hogy a köztársasági elnök úr vizsgálatot kezdeményezett maga ellen ennek megállapítására, és a vizsgálat kiderítette, hogy ez egy rágalom. 

Hogy mire terjedt ki a vizsgálat, azt el se tudom képzelni, talán DNS-mintát is vettek Ádertől és Győrköstől, aztán összehasonlították a kettőt, és szerencsére nem mutatott hasonlóságot? Mi szükség volt erre? Országosan aggódnunk kellett volna, hogy esetleg a köztársasági elnök szegről-végről rokona valakinek, aki vénségére megbuggyant vagy egész életében idióta volt? Mert ha történetesen a rokona lenne, abból következne bármi? 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr6511970767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xilit 2016.11.18. 08:53:07

Szia!

Hasonlóképpen gondolom. Még ha rokonok is lennének, Áder nem felelős egy másod-unokatestvér viselt dolgaiért. Akkor merülhetne fel nemzetbiztonsági kérdés, ha tartanák a kapcsolatot, és a Gyökös családnak bejárása lenne a köztársasági elnökhöz, avagy közös vasárnapi ebédeknél a húsleves kanalazása közben kerülnének terítékre az ország ügyei.
Ennél összehasonlíthatatlanul fajsúlyosabb probléma az Orbán klán kapcsolata Pharaonnal.

Xilit 2016.11.18. 08:55:09

Mindazonáltal érdekes szál.

CsipkeRózsa 2016.11.18. 12:56:36

Olyan nagy vizsgálatot nem folytathattak Áder-Gyökös ügyben, mert a rokoni szál hírének megjelenése után szinte rögtön, egész nap ennek a cáfolatát mondogatta a Gazdasági rádió, gondolom a többi is, meg a TV adók is. Azt hiszem, egy hétvége volt, olyankor napokig mondogatják ugyanazt a hírekben.

pettra01 2016.11.18. 15:06:25

@Xilit: Nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek ne lennének érdekes rokonai, és nemcsak a távolabb rokonságban, például az egyik nagyapám nagy szakszevezetis volt, meg mozgalmár, míg az édesbátyja belépett az SS-be, nyilván nem csináltak közös programokat, de az ember a rokonai világnézetéért nem felelhet. Normális országban ilyen marhaság elő se fordulhatna, hogy emiatt vizsgálatot kér maga ellen a köztársasági elnök.

pettra01 2016.11.18. 15:11:14

@CsipkeRózsa: Igen, ennek nem is lenne hírértéke, a Fidesz emelte be a közbeszédbe. Bezzeg azt nem bontogatta a végtelenül rokonszenves Németh Szilárd, hogy mi is van azokkal a bűnözőkkel, akik ugyan nem rokonai egyik fideszesnek se, de meleg baráti kapcsolatokat ápolnak és még melegebb üzleti kapcsolatokat az ország vezetőivel.

Xilit 2016.11.18. 17:47:07

@pettra01:

Talán már meséltem is, hogy az unokaöcsém nevetve ecsetelte, hogy az ősök - a szüleink - tuti, hogy forogna a sírjukban, merthogy ő a jobbikra szavazott. A faterék kicsinek nem nevezhető családjában mindenki , a lányok is részt vettek az illegalitásban. Feltehetően az édesapjának odaát a füle is ketté áll, hogy mit művel a fia.
Először nem is akartam elhinni, gondoltam ugrat minket, hüléskedik. De nem.

Te pettra, milyenek lehetnek a háttéremberek, ha a kirakatba a Németh Szilárdokat tették? :)

pettra01 2016.11.18. 18:08:37

@Xilit: Éppen tegnap volt egy beszámoló valami nemzetközi konferenciáról, ahol Szijjártó tartott előadást, mutatták a hallgatóságot, akik nagy érdeklődéssel hallgatták, és az jutott eszembe, hogy ezek is olyanok lehetnek, mint ő - valahogy nagyon felhígult az elit. Ha azt nézzük, hogy mondjuk Pokorny és Németh Szilárd összehasonlításában mindkettő alelnöke egy pártnak, hát azért van egy pici különbség.

Xilit 2016.11.18. 18:42:03

@pettra01:

Pokorny értékéből jócskán levon az a tény, hogy a fidesz alelnöke, és nem áll szándékában változtatni.
Németh Szilárd abszolút megfelelő prototípusa a szavazóbázisuknak. :)

Xilit 2016.11.18. 19:25:52

Gyerekek, Orbánt megüti a guta, hiába verte a nyálát Trump mellett, a jövendő elnök nem siet kitüntetni őt a figyelmével. Ellenben a stratégiailag fontos Lengyelország miniszterelnökkel már felvette a kapcsolatot. Szegény Orbi, csinálhat, amit akar, nem őt várják a nagy, kívánatos Ámerikába.

index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/11/18/trump_lengyelorszagot_fontos_szovetsegesenek_tartja/

Xilit 2016.11.18. 19:27:09

miniszterelnökével - hogy pontosítsak.

pietnik 2016.11.18. 20:07:13

Az igaz,hogy Áder nem felelős rokoni vonalon ,a talán nem is annyira elmeháborodott,MNA öregharcos cselekedeteiért,de mint államfő(hahahhha) ,és mint a fidesz egyik provokatőre,nagyon is!!
Sólyom László idején tette le a nagyesküt az ablaka alatt apincérgárda,akkor vált szinte legálissá a fasiszta mozgalom,amelly a fidesz,azaz Orbán hónalj-szervezete lett Vona Gábor révén,és ekkor szerveződtek ilyen torz-szülemények is ,mint a MNA!
Az nem igaz,hogy nem tudtak róla Áderék,hogy ezek a szervezetek éles lőgyakorlatokat tartanak,barnabőrű testápolóval rohangálnak a homokfestiválokon,meg meg akarják a cigányokat tanítani dolgozni,meg hasonló marhaságokat!
Most,hogy egy kicsit a fidesz mögött lihegnek,most már probléma,de azt még nem tudjuk,hogy nemzetegyesítő szinjáték-e,vagy valami más,olyan ,amiről még nem tudjuk,hogy mi a célja!
Ha szinjáték,akkor nagyon elvetették a sújkot,túljátszották,ha meg komoly,akkor nagy szarban vagyunk!
Tehát Áder ne azon mentegetőzzön,vagy tagadja,hogy rokona-e Györkös,vagy nem,mert ez a lőtéri kutya érdeklődési szintjét sem üti meg,sokkal inkább az,hogy mint államelnök(hahahhha) hogy engedhette idáig fajulni a dolgokat!
No,meg sok egyéb bűn is nyomja őkelme lelkét,ez a rokoni "felelősség" ,meg a rokonság tagadása....no ezt ne is vegyük figyelembe!!

Xilit 2016.11.18. 22:36:05

@pietnik:

Ma is előttem van a lelkes anyukák képe, a büszkeségtől, hogy avatják a fiaikat, átszellemült az arcuk, és én nem értettem: tényleg nem tudják, hogy kis nácikat neveltek? Vagy nagyon is?
Szörnyű volt. És akkor arra gondoltam, hogy ha ez megtörténhetett, akkor a bármi is. Hogy el kéne innen menni.
Sólyom már a megválasztásával feltette az ire a pontot, innen kezdve jót nem vártam tőle. De a gárdaavatás az orra előtt - nincs rá mentség.

pettra01 2016.11.19. 01:35:20

@osszian: Annyira nem figyeltem az eseményeket, fogalmam sincs, milyen háttere volt Pokorny távozásának, meg nem is szokás, hogy a fideszesek kiteregessék a szennyesüket, és hát Pokorny is érdekes figura, de azért egy Németh Szilárddal össze se lehet hasonlítani.

pettra01 2016.11.19. 01:40:00

@pietnik: Én se vagyok Áder rokona, nem is akarom védeni, de hát miért pont Ádernek kellett volna bármit tennie? Az egész sokkal korábban kezdődött, Áder már csak folytatta a hagyományokat.

pietnik 2016.11.19. 17:51:01

pettra!
Igen ám!De Áder a fidesz-kezdetektől ott volt a placcon,és tetemes tevőleges részt vállat a fidesz piti csirkefogóból országrontó gazemberré válásában!Tehát a kezdetektől támogatta a tisztesség-rogyasztó politikát!Nem tudom ,mennyire emlékszel,mikor a parlamentben ez a szemráncoló szarszájú azt süvöltötte Medgyesi Péternek,aki akkor a a miniszterelnök volt(!!!),hogy nézzék ezt az embert,aki állítólag a me.úgy ül ott,mint egy rakás szerencsétlenség!!
Ezt az iszonyú pofátlanságot elfelejteni lehetetlen,és ez a mocsok lett a köztársasági elnök,és ez várja el a neki járó tiszteletet!
Volt annyira középre pozicionált,hogy tehetett volna a gárdaavatás,még előbb a a gárda megalakulása ,vagyis a afasiszta áramlat beindulása ellen!
De nekem az az alapos gyanúm,hogy ezt ők így is akarták,és ma már bármennyire ellenfélnek tekintik a jobbikot,a fasisztákat,még mindig egymás segítői,és csak annyira ellenfelek,amennyire a konchoz akarnak közelebb kerülni,illetve a fidesz a konz gazdája akar maradni!
Semmiféle mentséget,mentegetni valót.menthetőt nem látok Áder ,és a fidesz számára!!

pettra01 2016.11.19. 18:58:29

@pietnik: Jó, persze, Áder éppen olyan fideszes, mint a többi, de azért ne csináljunk úgy, mintha ezek a fasiszta-ivadékok most keletkeztek volna a Fidesz alatt. Tény, hogy a fideszesek egyáltalán nem állnak távol mentalitásban mondjuk az arcvonaltól, még ha most látszólag el is ítélik, valójában csak annyiban tekintik veszélyesnek, hogy most őket érheti miattuk bírálat. Összességében most már olyan a Fidesz, hogy aki benne van, mind egy szálig bemocskolódik, tisztán ebből egyik se tud kikeveredni.

pietnik 2016.11.21. 15:15:30

A jobb érthetőség és a tisztánlátás kedvéért azért rakjuk össze a mozaikokat!A rendszerváltás ürügyén a fidesz ,és az SZDSZ elődje ,meg mindenféle történelem-hamisító firkász-irkász(pl.az Írószövetség!) elkövették az 56-os eszmék mentén azt a bűnt(mert ez nem hiba volt!!),hogy szövetkeztek az 56 "hőseinek" titulált fasisztákkal való szövetkezést!
Innen egyenes út vezetett a skinhed-mozgalommal való összeolvadáshoz,és tkp.ezzel meg is valósult a fasizmus magyarországi újjáélesztése,csupán meg kellett szervezi a Csurka-féle radikális jobboldaliaknak nevezett fasiszták szorosabb egységbe való tömörítését,és a polgári körök megalakításával fidesz-közelivé tenni az egészet!És már kész is a fasiszta egyveleg!
Hogy most egy kis liszt került a tejfölbe,vagyis huzakodnak egy kicsit,no meg el is baszarintanak(a rendőrtiszt lelövése!) egyet s mást,az nem jelenti azt,hogy most szakítottak!
Na,ennek a fasizálódásnak egyik sarkköve volt Áder,meg a fidesz is,és ez a folyamat nem most kezdődött,hanem már a rendszerváltás tényleges végrehajtása előtt!
süti beállítások módosítása