Csak mondom

Csak mondom

Jobb félni...

2016. szeptember 14. - pettra01

Láttam ma egy videoriportot, az Index készítette valahol Nógrádban, egy alig látható kis faluban, a kérdés pedig az volt, ugyan bizony hogyan vélekednek a kvótanépszavazásról és egyáltalán a migránskérdésről. A tájékozottságuk figyelemre méltó, akár öreget, akár fiatalt, akár férfit, akár nőt kérdeztek, mindenki tisztában volt vele, kik is azok a migránsok. Igaz, eleven migránst még sose láttak, na de nézik a tévét, és onnan megkapják a megfelelő tájékoztatást. Természetesen mindenkinek van véleménye, a többség fél, volt, aki azt se tartja kizártnak, hogy őt ott az Isten háta mögött a terrorizmus is fenyegeti, mert ugye sose lehet tudni. Elvétve azért akadt olyan, aki megkockáztatta, hogy talán van ebben az egész össznépi rettegésben valami túlzás, egy néni azt mondta, nem hiszi, hogy neki különösebb félni valója lenne, egy férfi meg nem fél az idegenektől. Mivel most is vannak közöttünk idegenek, végül is nem ismerhetünk mindenkit. 

Dübörög a kampány. Most már megcélozták a cigányságot, gondolkodjanak csak el, mi lesz velük, ha jönnek ezek a migránsok és veszélyeztetik az ő szociális biztonságukat. Ami egyébként ugye van nekik bőven. A külhoni magyar szervezetek is egytől egyig a kormánynak kampányolnak, még Böjte Csaba atya is fontosnak tartja, hogy megnyilvánuljon ebben a kérdésben. Egyedül egy vajdasági magyar szervezetről hallottam, amelyik valahogy úgy fogalmazott, hogy aki Magyarországon él, az szavazzon vagy ne szavazzon, tegyen belátása szerint, de aki nem itt éli az életét, arra valójában ez nem tartozik. 

A csúcs azért ez a nyakatekert elmélet, mi szerint Schulz nem tud a kormányokkal megegyezni, hát megegyezik a baloldali városokkal, bizonyíték erre, hogy elismerően nyilatkozott a szegediek tavaly nyári hozzáállásáról. Ebből egyenesen következik, hogy paktumok vannak készülőben, jaj a szegedieknek, semmi kétség. 

Ez már olyan mértékű baromság, hogy az embernek tátva marad a szája és elakad a szava, és azt mondja, hogy kész, itt már kár lenne egy szót is szólni, mert nyilvánvalóan kitört az elmebaj. Ehhez képest vannak, akik úgy érzik, hogy erre is feltétlenül válaszolniuk kell. Közleményeket fogalmaznak, cáfolatokat, hogy ők aztán nem, még a fejükben sem fordulna meg, szó se lehet róla. A kérdés csak az, hogy ennek miért látták szükségét? 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr8611705715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2016.09.14. 19:29:48

Az emberek többsége vevő a csacskaságokra, és ha ez együtt jár egy kis borzongással, máris rémképekben gondolkodnak. Ezek közül kapitális a szoc.vezetésű városok lakosainak riogatása, mert hiszen az EU nem foglalkozik városokkal, csak az országok vezetőivel tárgyalnak.

A nagy baj még odébb van, szakértők nagyjából akkorra jósolják, amikor a Föld népessége eléri a 10 milliárdot. A népvándorlást Afrika szubszaharai térségéből várják, ahol a nagyfokú népszaporulat, és az összeomló népélelmezés miatt megindulnak Európa felé. Miért erre? Mert nekik is van okostelefonjuk és tájékozódnak, itt látják majd a Kánaánt. Országok, ahonnan nagy valószínűséggel várhatók a néptömegek bevándorlása Európába: Angola, Burundi, Kongó, Mali, Nigéria, Szomália, Tanzánia és Zambia.

ZorróAszter 2016.09.14. 19:39:23

Kedves Pettra!

Szeretném egy dologra felhívni a szíves figyelmét. Arra, hogy nem halljuk, hogy az ellenzékből bárki felvetné azt az apróságot, hogy a tartózkodási, letelepedési engedélyeket, állampolgárságot nem a városi jegyző vagy a polgármester osztogatja.

Ami arra bizonyíték, hogy itt az ellenzékből is mindenki a neki kiosztott szerepet játssza.

pettra01 2016.09.14. 21:23:38

@Drizari: Hát nálunk még sajnos, jó ideig nem látnak kánaánt, mézes madzaggal se lehetne idecsalogatni lassan senkit, de hát ugye ennek is megvan a haszna, ha lenne ilyen kötelező elhelyezés, pont a menekültek tiltakoznának ellene, hogy erővel valahova bezsuppolják őket.

pettra01 2016.09.14. 21:24:20

@ZorróAszter: Szerepet játszik vagy egészen egyszerűen csak idióta?

ZorróAszter 2016.09.14. 21:48:28

Egyre inkább az az érzésem, hogy 25 év óta a teljes politikai garnitúra és a teljes média a gyarmattartóink zsebében van. És a szereplőkkel egy Demokrácia című bábszínházat játszanak.

Vagyis a helytartó egyszerűen megmondta az un. aloldali ellenzéknek, hogy játsszák a hülyét. Ellenzékieskedjenek ellenzék helyett.

pettra01 2016.09.15. 01:54:19

@ZorróAszter: A mi ellenzékünk már eljutott arra a szinte, hogy innen már nem nagyon van lejjebb. Most már lassan odajutnak a baloldali érzelmű emberek, hogy a végén kedvük támad belépni mondjuk a Jobbikba. Egy nagy szégyen az egész kompánia, nyugodtan elbujdoshatnának, senkinek se tűnne fel a hiányuk. Az, hogy vannak, rosszabb, mintha egyáltalán nem lennének. Aztán majd megint elkezdenek egyezkedni a választások előtt, és annyi szavazatot azért kapnak, hogy néhányan továbbra is ott rontsák a levegőt a parlamentben.

ZorróAszter 2016.09.15. 08:41:58

A mi baloldali pártjaink a gyarmattartóink parancsára árulták el a dolgozó embereket.

És ők ültették a nyakunkra ezt az enyvespatájú baromcsordát is.

pietnik 2016.09.16. 13:19:58

Aszter Kérem!
Ebben az utolsó két mondatban benne van az elmúlt negyven év esszenciája!
A mélyreható változáshoz nem kellene már más,mint az,hogy mindenki megértse végre ennek a két mondatnak a lényegét!Csak így lehet letorkolni azt a kb. másfélmillió hazugot,akik a szocializmus elárulásából csináltak maguknak anyagi-politikai tőkét,és vezetik a jónépet az orruknál fogva!
Lézer Janinklegutóbbi rettenetes böffenete Kádárról,és a szocializmusról megérdemel .....egy sor akasztófát!!

ZorróAszter 2016.09.16. 13:57:58

Kedves Pietnik!

Van ennél rosszabb hír is.

Ezek az idióták szemlátomást azt vették a fejükbe, hogy fasizálják Európát. Konkrétan Magyarországon pedig a nyilasokat akarják a nyakunkba ültetni Orbán után.

pettra01 2016.09.17. 02:17:48

Épp láttam, hogy megszólalt az Országgyűlés cigány szószólója. Na mit mondott? Természetesen a kvótaszavazásra biztatott. Megáll az ész. Ezt a szivart eddig nem is láttam, nem is tudtam, hogy létezik, hát most előkerült. És olyan okosakat mondott, hogy csak na. Hogy a migránsok maradjanak otthon, nélkülük is meg tudjuk oldani a munkaerőproblémáinkat, mert hát itt vannak a cigányok.
süti beállítások módosítása