Csak mondom

Csak mondom

Dróninvázió

2017. április 21. - pettra01

Az ember már ott tart, hogy lassan semmin sem lepődik meg, de néha azért mégis. Látva a listát, milyen újabb fegyvereket szerez be az Országgyűlés őrségének az ő munkáltatója, hát elszabadul az ember fantáziája, ugyan miért kell ott ezeket az embereket dolgoztatni talpig vasban. Jó, tank még nem szerepel a listán, de ami késik, nem múlik. A sajtó persze elképedt ezen az érthetetlen fejlesztésen, fel is tették Kósa Lajosnak a kérdést, kinek-minek ez a nagy fegyverkezés, mire ő valami olyat válaszolt - mert neki mindenre van válasza -, hogy a drónok miatt kell mindez. 

Nagy probléma lehet ez a drón-ügy, ezek szerint hemzsegnek a Parlament körül a drónok, és az őrség csak nézi tehetetlenül, nem tud mit tenni, mert ugye letartóztatni nem lehet a drónt, a sokkoló se ér el odáig, a gázpisztoly is hatástalan, a vadászrepülőket se lehetne ügyesen megforgatni a Kossuth téren, így nincs más hátra, alkalmas eszközöket kell beszerezni. Ahogy mondják, a gránátvetővel ki lehet lőni az elfogóhálót a drónra és már meg is oldódott a probléma. Teljesen logikus, hát mégse foghatja el azt a drónt mondjuk Kósa, bár lehet, hogy még arra is képes, amilyen univerzális. 

Szóval drónok. Ki küldene oda drónt és főleg minek?Az épületbe mégse juthat be, körülötte meg mi a nyavalyának röpködni, amikor a küldője gyalog is körbejárhatja az ország házát akárhányszor. Én nem látok benne logikát, de ettől még lehet, sőt, ha már ellenlépéseket is tesznek, akkor nyilván tartanak valamitől. Talán arra gyanakszanak, hogy Soros forral valamit, amihez drónokat vet be. Vagy a migráncsok drónokra szerelik magukat és ily módon akarnak Európába jutni, menet közben pedig megmerénylik a kormányt. Ki tudja? 

Azért mondjuk például május 1-jén tarthatnának valami látványos bemutatót a Kossuth téren, megnéznék egy ilyen drónelfogós gyakorlatot, és gyanítom, nagy lenne az érdeklődés.

Az ellenzék helyében azért most vennék egy-két drónt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr6712442137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xilit 2017.04.21. 20:20:33

:))
Igaza van az Együtt politikusasszonyának: elmegyógyintézet. Igazuk van a fiataloknak, röhögni kell rajtuk.
Csakhogy van egy kis bibi - közveszélyesek.
És a mai eset kapcsán - Komáromi nyilvános bocsánatkérése - , nem tudok nem gondolni arra, hogy a letelepedési kötvényekkel és a vízumkiadások révén ki mindenki jön-megy, lakik a hazánkban.
Sokkal nagyobb bajban vagyunk, mintsem arról akár sejtéseink is lehetnek.

Drizari 2017.04.22. 10:06:19

A kormányőrség fegyverzete régen a "létesítményvédelemhez" AKM gépkarabélyokból, RPD golyószórókból, védő és támadó Vécsey kézigránátokból állt.

pettra01 2017.04.22. 15:51:06

@Xilit: Ez a bocsánatkérős dolog elképesztő, nem is tudom megemészteni. Kell az ilyesmihez feljelentést tenni, vagy normális országban az is elég, ha a hatóság tudomására jut egy ilyen eset és mindenféle kérés nélkül előszedik a Mahometet vagy hogy hívják. Nem mintha egyetértene az ember a hülyegyerek festészetével, na de azért álljon már meg a menet, meg micsoda ráutalások ezek, hogy vannak itt olyan vérmes emberek is? A fene essen beléjük, hát komplett maffiákat telepítenek be. Mert mi döntjük el, kikkel akarunk együtt élni. Tényleg?

pettra01 2017.04.22. 15:55:22

@Drizari: Ez a régen időben mit jelent? Tavaly? Vagy száz éve? Jó, persze, kell oda őrség, de azért ez már túlzás a javából. Amúgy meg ha komoly támadás éri a Parlamentet, ez az őrség úgyse tudja megvédeni.

Xilit 2017.04.23. 14:20:04

@pettra01:

Az a csecsen férfi ugyan tenyérbemászóan nyájas, mi több, már-már egyenesen Komáromyért aggódó stílusban adta elő a fenyegetését, de csak süket fülek nem hallhatták, hogy azoknak a képviseletében jelent meg, akikkel együvé tartozik. A magyar hatóságok pedig a külüggyel egyetemben ott süllyedjenek el a szégyentől, ahol éppen vannak.

pettra01 2017.04.23. 15:08:43

@Xilit: Putyin pályafutása felvázolja a saját jövőnket, ha továbbra is ezen az úton haladunk. A klánunk ugyanezt csinálja, csak kicsiben, visszafogottabban, és ha nem leszünk észnél jövőre, megtanulunk kesztyűbe dudálni.
Csecsen barátunk pedig nyugodtan alhat, nála biztosan nem jelennek meg a rendőrök, elvégre ő csak civilizáltan rábeszélte Komáromyt a csúnya tette korrigálására. Végül is nincs ezzel semmi baj, hát nem?

Xilit 2017.04.23. 17:50:15

@pettra01:

Orbán egy seggel akar két lovat megülni: jöjjön az EU-ból a pénz számolatlanul, és Putyin is elégedett legyen az európai egységet bomlasztó tevékenységével. Ha az oroszok már nagyon fojtogatják, majd megbújik a Néppárt mögött, ha addig ki nem teszik a szűrét. Ha az EU tesz keresztbe, majd kelet felé mosolyog. Elvégre ott vannak a megvallt barátai.
Gyurcsánynak most már színt kell vallania. Nagyon remélem, hogy jól időzíti az Orbán/fidesz elleni bizonyítékok nyilvánossá tételét.

pettra01 2017.04.23. 18:42:58

@Xilit: Attól tartok, hogy nincs neki semmiféle bizonyítéka, ha lenne, már előszedte volna. Nem azt mondom, hogy blöfföl, nyilván nagyon sok mindent tud, ahogyan nagyon sokan nagyon sok mindent tudnak, csak éppen bizonyítani nem tudja. Akinek itt tényleges bizonyítékai lehetnek, az Simicska, gondolom, ő viszont a Jobbikot igyekszik helyzetbe hozni sajnos, így aztán a helyzetünk nem valami rózsás. Megszabadulhatunk talán ettől a bandától, de mire megyünk vele, ha csöbörből vödörbe kerülünk?

Xilit 2017.04.23. 21:37:38

@pettra01:

Előbb-utóbb elő kell állni a farbával. Már a 2006-os eseményekkel kapcsolatban is emlegetett a mi Fletónk a fideszt illető súlyosan terhelő dokumentumokat, nem lehet évtizedeken keresztül a levegőbe beszélni. A magam részéről várom az infókat. Gyurcsánynak jobban hiszek mint Simicskának. Érdekes módon a kormány olyan csendben van Gy. állításait követően, hogy az már önmagában bizonyító erejű. Nem fognak perelni, mert Gy. bírósági perhez köti a nyilvánosságot. Szerintem most lázasan keresik, mivel tudják vagy elhallgattatni vagy lejáratni Gy-t, de ezzel a kísérletükkel is bakot lőnek:

mfor.hu/cikkek/vallalatok/Gyurcsany__Nem_en_fogok_perelni__hanem_a_felesegem.html

Van jó hír is, Zuglóban tényleg fölényesen győzött a baloldal - nagyon drukkoltam Karácsonyéknak.
Viszont Józsefvárosnak a fideszes jelölt kellett, és, ami ennél ezerszeresen rosszabb, az a francia szélsőjobb továbbjutása a 2. fordulóba.

pettra01 2017.04.24. 01:13:33

@Xilit: Hát bizony, ha mindenhol előtérbe kerül a szélsőjobb, annak aztán nagyon csúnya vége lesz. A tömegek sokszor fogékonyabbak arra, amire nem kellene, mint a jó dolgokra. Olvastam ma kommenteket a kutyapárt tüntetésével kapcsolatban, hát a fene se gondolta volna, hogy még azt is félre lehet érteni.
A lányom mondja, hogy Londonban az angolok is beszélnek a magyar ügyekről, nem valószínű, hogy ilyen hírnevet szerettünk volna szerezni. De remélem, hogy szerdán végre orrba verik Brüsszelben ezt az idiótát, aztán majd megint hazudozhat kedvére. Ja, az Echo Tv-ben volt egy terjedelmes beszámoló Lázár bemondása alapján, hogy a 180 milliárdot, amit Brüsszel visszakövetel, azt Gyurcsányék lopták el, és úgy emlegették Dobrev Klárát, mint Gyurcsány volt feleségét. Most kivettem egy hét szabit, mert már nagyon megülte a gyomromat a sok baromság, amikor kifogok egy Kovács Zoltán interjút vagy netán egy Németh Szilárdot, néha úgy érzem, hogy azonnal világgá megyek.

Xilit 2017.04.24. 09:11:26

@pettra01:

Az EU hitelessége múlik azon, hogy hagyják-e tovább garázdálkodni a magyar kormányt. Az ember zsebében kinyílik a bicska, ahogy vérszívó módjára nyelik az EU-polgárok pénzét, és közben van képük brüsszelezni, és hitet tenni olyan despoták mellett, mint Putyin, Erdogan stb. Az irániakkal való atomreaktor-együttműködés is felfoghatatlan a számomra, tényleg, az ember már azért drukkol, hogy minél több helyről beakasszanak nekik.
Akárhogyan vélekedik most a társadalom, és akármilyen pojácaként tud viselkedni Gyurcsány, közte és orbán között lezongorázhatatlan a különbség, már csak azért is, mert míg az előbbi egészséges, normális , vitathatatlanul haladó szellemű ember, az utóbbi tébolyult.

És nem értem a VIII. kerület lakosait: hát olyan jó nekik a fidesz-uralom, hogy eldobják , amit egy emberségében elhivatott lelkésznő vagy akár a közösségi szellemből mindig példát mutató , őket értő rapper tudna nyújtani. A szegénység és az iskolázatlanság nem azonos a butasággal és a jellemtelenséggel.

Xilit 2017.04.24. 12:38:06

Na ilyen az, amikor a fidesz védi a magyarokat:

hirtv.hu/ahirtvhirei/magomed-bantani-akarta-komaromy-gergelyt-1393590

Kb. így védte meg horthy a zsidókat.

Xilit 2017.04.24. 12:39:02

Jut eszembe, szabin vagy, nem borzolom az idegeidet.

pettra01 2017.04.24. 14:08:56

@Xilit: Egyre kevésbé komfortos a világunk, és persze más országokban se fenékig tejföl, de az ember a saját környezetére a legérzékenyebb. Régen is sokfélék voltunk, de az ellentétek nem voltak ilyen élesek, vagy mi éreztük magunkat jobban, mint most, de azért a tolerancia még létezett, most meg már szinte eltűnt. Az, hogy a bal meg a jobb között van ellentét, az még rendben van, bár annak se lenne szabad ilyen mérhetetlenül nagynak lennie, de hát az még belefér. De hogy a demokratikus oldalon képtelenség egységet teremteni, ez a legelkeserítőbb. Miért nem lehet kitűzni egy zászlót és aláállni, aztán belül ugyanúgy gondolkodhat mindenki a saját feje szerint, de a lényegben mégiscsak egyetért ez a sok ellenzéki. Lehet, hogy tényleg Gyurcsány a legnagyobb baj, nem kellene annyit foglalkozni vele, politizáljon, vezesse a saját pártját, de ne akarjon már semminek az élére állni, el kell fogadnia, hogy nem jól cseng a neve. Szépen álljon be ő is a közös zászló alá és kész. Hiába van nekem puskám, egyedül nem nyerhetek háborút, ahhoz sereg kell.

pettra01 2017.04.24. 14:11:49

@pettra01: Ja, igen. Az, hogy szabin vagyok, nem jelenti azt, hogy teljesen alámerülök, csak attól mentesítem magam egy hétre, hogy kötelezően elfogyasszam a baromságokat, azokból az ízelítő is untig elég.
süti beállítások módosítása