Csak mondom

Csak mondom

Macskául

2017. június 05. - pettra01

pocok2.jpg

Pocok áttette telephelyét a monitor mögé. Meglehetősen jól érzi magát. Időnként sétálni támad kedve, akkor nekiindul és árkon-bokron keresztül megy, engem meg a frász tör ki, mikor borítja bele a colámat a billentyűzetbe. Ami mondjuk nem lenne túl nagy baj, tekintettel arra, hogy már eléggé elnyűttem némelyik billentyűt, a felirat rég nem látszik, és komoly mélyedéseket nyomkodtam beléjük. 

b1.jpg

Szerencsére többnyire alszik. 

pocok.jpg

Igazából most mindezt csak azért tettem ide, mert lett egy tabletem, és most tanulom a különféle fantasztikus képességeit, hogy fotózni is tudok vele, meg a lányommal beszélni rajta. Még nagyon amatőr vagyok, de hátha beletanulok még...Majd talán arra is rájövök idővel, hogyan tehetem át máshova a képeket, pillanatnyilag már az egy hatalmas eredmény, hogy kisebbet tudtam csinálni belőlük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakmondom123.blog.hu/api/trackback/id/tr5012565031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2017.06.05. 14:38:28

Pocokról jut eszembe, mi lett a kutya-kerítéssel, nem tudom az egész "kutyaéletnek" a folytatását.

pettra01 2017.06.05. 14:59:30

@CsipkeRózsa: A fiam már megvette a drótot, valami harminc méter hosszú futót akar csinálni neki, szerintem az túlzás, de nekem ebben nincs szavazatom, ő fogja megcsinálni, kérdés, hogy mikor. Időnként elengedi magát, valamelyik nap jön a fiam, hogy mi történt itt? Én meg csak nézek, hogy történt valami? Kiderült, hogy Goldi bent volt a konyhában, érdekes, hogy a szobába nem jött be, pedig nyitva volt az ajtó, akár be is jöhetett volna, mondjuk nem is baj, hogy nem tette, mert ki tudja... Én most már nem bízom benne. Amúgy jól van, aztán hogy mikor lesz abból a futóból valami, azt nem tudom, nálunk borzasztó lassan valósulnak meg a dolgok.
süti beállítások módosítása